Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 10 de març del 2019

Arenys de Mar - Mataró - BTT





En cara som a l’hivern? No serà l’hivern mes penós de tota l’historia?, doncs sembla ben be que si, fa una calor que t’hi fons és per això que aquesta temporada apareixent les bicicletes abans d’hora.
Avui farem una” rutilla” de diumenge al mati una mica diferent, anirem agafar el tren a l’estació de Mataró per anar cap Arenys de Mar.
Arribem a Arenys i enfilem per el carrer principal fins la sortida del poble, al costat de una benzinera, enfilem per un torrent cap a Can Sala de Dalt i d’aquí cap a la carena de la Serra d’en Sala, tenim el mar de fons i la calor de qualsevol dia de finals de primavera, seguirem plàcidament en direcció el  Turó del Fangar i d’aquí per entre cirerers, que encara no estan florits fins el poble d’Arenys de Munt, travessarem el poble per la riera en direcció a l’àrea de pic-nic de Lourdes, que ja esta a arrebossar, flairem ja la olor de carn a la brasa,  però un cop arribats a Sobirana, la cosa ja comença a pujar de valent, seran dos kilòmetres fins la Creu de Rupit, d’aquells que picant. Un cop a la carena que va cap al Corredor ja prenem la pista coneguda cap a la Font del Mal Pas i Camí Ral, cap a Can Bruguera, Parc Forestal i Font del Tres Ratxós i res ja som a tocar el mar de nou.
Una ruta diferent i ja començant a escalfar cames, per els nous projectes de rutes en bici.




Can Sala

baixant cap Arenys de Munt


els cosinets

gent del barri : Josep Mº de la botiga ecoligica del PI,Angi,el del 38 i Josep del Cava 86




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada