Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 5 de juny del 2016

Circular per el Montseny




Aquest cop anirem ben acompanyats per gent de la zona del Montseny, parcer algú va dir que faria bon temps i la veritat és que l’únic núvol que hi ha en tot el territori el tenim sobre nosaltres. Començarem pedalant tot xino-xano i anar fent per carretera, tot explicant aventures i batalletes varies, algun que altre però ja vol començar a marcar un ritme una mica fortot. Al començarem de les primeres corbes que pujant cap el poble del Montseny deixem la carretera i baixem cap a les piscines, per afrontar la gran pujada del dia d’avui cap el Pla de la Calma, comença a plourà una mica, potser inclòs vindrà be per no passar gaire calor  en aquest 12km que ens esperen, el grupet és va estirant i la gent va fent al seu ritma, la pista és ta molt be i és cosa de anar fent i agafar-s’ho  el millor que és pugui. Un cop arribem a la bonica casa del Molar de Dalt a on hi viuen una parella amb el seu bestiar i les seves terres, i trobem que per tot arreu i corren les gallines i el gall que va mirant, els gossos tot fent unes estirades d’haver acabat de dormir ens venen a saludar, ni han bordat, no val la pena deuen pensar. Les vistes al Turo de l’Home son espectaculars, el silenci envolta tot el llogarret, nomes cal pensar que aquí la corrent no va arribar fins fa cosa de 7 anys. Be, la qüestió que ja tenim mitja pujada guanyada, no parem mes, doncs aquí a nosaltres també ens venen unes bones ganes de fer-hi una bona estada. Unes pedalades mes i ja som al Pla d’en  Xixa, ja som dalt del Pla de la Calma, ja no plou, l’únic núvol el portàvem nosaltres a sobre, torna la calor i un cop feta la reagrupada seguim per zona mes planera cap a Collformic.
Ara toca per fi la baixada per la pista que surt per la nostra dreta al costat del restaurant, la baixada és llarga i disfrutona cap a la Castanya i tot després seguint el GR5 que és la mateixa pista  cap el Vilar i tot de baixada passant per el davant del moli de l’Adrobau i finalment Sant Martí on trobem la carretera. Seguim per carretera una estona doncs la part del GR5 que continua esta força malament per fer-l’ha en bici, seguim baixant per carretera fins abans d’arribar al pont de Can Fortià a on prenem una pista en baixada que ens portarà a seguir el Tordera, comentem que volen fer una anella verda que surti de la desembocadura del Tordera fins el seu naixement http://www.el9nou.cat/noticies_v_0/47508/una-via-verda-unira-montseny-amb-desembocadura-tordera, seguim doncs la baixada tot passant per el moli i el pont de la  de la Llavina, seguim la ruta del Tordera fins començar unes rampes que ens portaran a la Suïssa Catalana i per asfalt arribem de nou a les piscines, hem tancat la volta ara solament toca arribar a St.Esteve i fer unes birretes, doncs si hem sortit amb plugim i en estones pluja ara la calor és fa notar i de valent, el que si que és veritat que a l’últim hora tothom estreny el cul per arribar el primer a taula del bar, quin far de corre a l’últim hora!!!

Bona ruta matinal per el Montseny acompanyats per els bikers de la zona: Xavi (que vagi be la operació) Vador i Lluis i els foranis de la costa: Artur, Salme , J.J Padnon i jo mateix.

I res tot plegat uns 50km i uns 1300 de desnivell. No esta gens malament per la canalla






la Calma


el Vilar

font del Vilar















0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada