Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 1 de juliol del 2018

Mataró- Tordera en BTT (Variant GR83 Viabrea)






Feia unes setmanes que vàrem realitzar la ruta de Blanes a Mataró seguint una bona part de la ruta de la “Tourdera” per enfilant-nos després  des de el  Vallès , per retrobar-nos de nou amb les pinedes  a bora el mar del Maresma. Aquesta setmana farem una ruta semblant sortirem de Mataró per anar a buscar la carena del Corredor i seguidament enfilar cap el Montnegre fins trobar de nou la ruta del “ Tourdera” fins Tordera.
Sortim doncs de bon matí ,lloc de trobada, les Cinc Sènies, avui molta colleta. Anirem cap a Llavaneres i enfilarem cap a Lorita i tot seguint la carena fins Pi de Buac. Baixada cap a Collsacreu  a on seguirem el GR del Canigó que ja no deixarem fins Sant Martí, a on farem un mos,  i baixada amb algun que altra “pas” fins la vall de Fuirosos que ens portarà a Viabrea, d’aquí tornem a enllaçar amb la ruta de fa unes setmanes fins Hostalric i Tordera.
A Tordera farem el vermutet, al bar de l’estació, cal recomanar-lo dons el xicot que ho porta és molt atent i agradable, cosa que cada cop és més difícil de trobar. I res tren cap a casa, cap a dinar.
Total: 62km i 1100 de desnivell.
Fórem: Salme, Regi, Manu, el Noi del Montseny, Toniu Llovet, i jo.















0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada