Cursor

Crossbone Skull

dissabte, 24 de desembre del 2022

Roca de l'Àngel - Castell de Burriac - Turó dels Oriols ( La Circular de Nadal)

 



Bé, avui i abans de començar a entaular-nos per als àpats d'aquestes festes, una colla de gent de Mataró i Argentona ens trobem al matí a la Font Picant d'Argentona per fer una ruta circular d'aquelles que fan mal a les cames.

Començarem per una bona pujada cap al Roc de l'Àngel, fen alguna que altre grimpadeta per anar escalfant les musculatures que encara estan adormides. Un cop a dalt farem una petita pausa per cantar unes nadales, amb la directora de la coral la Regina.

Un cop els galls acabats i desafinats farem baixada cap als Ui, Ui, Uís, per enfilar de cop i volta cap al Castell de Burriac, però no pel camí normal, ja que és massa fàcil, sinó que farem una forta pujada amb uns quants passets per al camí anomenat: "macagum déu, qui m'ha fotut aquí”.  Un cop dalt el Castell, algú treu una ampolla de cava ben frescot i un altre uns polvorons i ara si una mica més engrescats de nou unes nadales, però ni així sembla que vulguin venir els núvols, que avui per ser un dels primers dies d'hivern fa una calor, que déu-n'hi-do.

Baixem direcció Cabrera, que veiem al fons, per al camí: "redeu com baixa això", roques, punxes i altres elements naturals, fa que els que van en pantalons curts surtin amb les cames ben esgarrinxades.

Seguim, doncs, un cop la forta baixada cap a buscar el Turó dels Oriols, com veiem que la penya ja comença a notar el cansament, deixarem per un altre dia la pujada del “telefèric” i pujarem per un altre corriol que no puja tant, bé això també és un dir.

Oriols, foto de rigor i veura la circular que hem fet avui i ara si, comencem a fer l'última baixada, però no per la via normal, sinó per la baixadota anomenada: " recollons encara ma la fotaré i he d'anar a dinar a casa".

I res una entrada a Argentona, tornant les nadales i vermutet al bar del Centre, amb Dj, inclòs.

Bona sortida i bona companyia, una bona matinal en un Maresme ara si ven tropical.



































Bones Festes a tothom i bon any





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada