Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 2 de desembre del 2012

FOQUEJANT PER LA MASELLA
fora les pistes la neu és peta sobre una base pobre

J.J fen estil a la primera baixada

primers canvis


primeres conveccions


Regina,Xavi,Presi,Xavi,JJ Padnon,Salme,Eladio, Lius

Les primeres nevades i la penya durant la setmana ja ha començat a posar-s’ha nerviosa. Dissabte primera sortida del que serà el començament de la temporada, el lloc la Masella , doncs poca neu a caigut en general a la Cerdanya per aspirar a quelcom més, és a dir farem un primer contacte i sumarem desnivell.
Ens trobem tot el grup al mati a esmorzar al Petit Bar a Ribes de Fresser, a davant del Hotel Prats, lloc tranquil amb uns bons entrepans i lavabos nets i polits (6€aprox  bocata – refresc i cafè), alguns ens trobem desprès de l’hivern passat i és tenen que comentar moltes histories d’aquest estiu, per això que sembla que no hi haver-hi presa per marxa.
Un cop arribats a pistes ja veiem la gran quantitat de gent que esta foquejant per les pistes, sembla una cursa, moltes cares conegudes. Be anem per feina i a fer desnivell, uns arriben als 1600 m i altres a 1100, no esta mal per ser la primera.
Decidim plegar per anar a fer el dinar de germanor i començar a fer plans per la temporada. Lloc elegit, el bar restaurant de les Alabaus que ja havíem estat altres cops que fèiem sortides per la Cerdanya,i que al estar les pistes tancades si esta molt tranquil. El menjar prou be aixi com el tracte, els serveis son fora al costat de les pistes i estan molt be, inclòs és poden fer servir si aneu amb furgoneta a dormir, doncs obren a primera hora del mati.
Resum bona jornada però encara falta que nevi més per aquest sector.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada