Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 17 de novembre del 2013

COMENÇA LA TEMPORADA DE NEU



Sembla que aquest anys comença be la temporada de neu, si mes no això sembla, primer una tongada de nord desprès una llevantada, una propera setmana moguda de fred i varis fronts, be això comença be, però que no passi com altres anys que per desembre torna la calor i per les festes de Nadal tenim poca neu.
La penya ja comença a tapar les bicis i comencen a sortir les maquines d’obrir traça, ja i ha neguit !!.
Les estacions d’esquí és preparant per obrir a finals de mes, doncs a nevat a tot els Pirineus, com a novetats en aquest sector podem dir que de moment la mes barata serà Vallter amb fortait de dia de 25 € i que per els que vulgueu entrenar els divendres i els dissabte a Masella, les parts baixes tindran 10 Km de llum fins les 10 de la nit.
Per la gent d’esquí de muntanya dir que el calendari de curses, molt extens, ja ha sortit i aquests any dins la Copa Catalana de nou i tenim la Certescan de la Agrupe de Mataró que celebra aniversari. Cal destacar dins la Copa, el 50 aniversari de la Bassiero, el Ral-li CEC que per sort a sortit de Conangles per entrar a la Val D’Aran, la Fontblanca a Andorra que aquest any dins  la European Championships ISMF, que és celebra el divendres i diumenge, el dissabte donarà pas a una sortida de Copa Catalana. I la Poca Traça a Núria aquest any Copa Catalana i Copa d’Espanya, tenint en comte els grans itineraris que marquen la gent de Olot. I per últim i com a sorpresa, la Ski Maraton La Molina – Setcases, un repta !!
I res mes per ara, a començar a preparar els esquís que alguns a la Val d’Aran ja han encetat la temporada.

Adreces d’interès:


Rutes e itineraris:

lameteoqueviene.blogspot.com
cegesqui.blogspot.com








0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada