Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 10 de novembre del 2013

VIC i BURRIAC

El cap del Presi i Aniol

quin domini!!

Aniol, Presi "el primo de Killian" Eladio i del grup de Muntanya Jose,Loli i MOntse


al final de les conferencies examen i aquest dos varen copiar

menys neu per aquest any

quina penya!! el J.J la Lu Marzo i l'Agnès Saleta

Aquest dissabte alguns del Sorreig van a les conferencies del ACNA a la Fira de la Muntanya a Vic, la veritat que el contingut de les diverses conferencies va ser molt ampli i molt amè i al començar una mica en retard la cosa  és va allarga fins les 3 de la tarda, amb un petit refrigeri per el mig, però en resum va ser molt constructiu, potser els moments mes distesos varen ser el del Mariano  de la UB de canvi climàtic i del ja clàssic Feliu Izard a on va fer pales el seu gran domini de la historia del esquí i del home de gel, les dues en un mateix context.  Les altres xerrades molt mes tècniques i de aprofundiment del tema dels allaus. Cal destacar que cada any també és fa referència al tema de noves tecnologies i avenços en el mon del rescat  i recerca en allaus, però aquest any potser l’únic en que s’ha progressat és en el sistema airbag de motxilles. I res, un sortegi de material per els assistents i desprès a veure la Fira que la veritat a part dels estants del llibre de muntanya i la presencia en un dels de l’Araceli Segarra, molt fluixet tot plegat.
El diumenge teníem entreno a la Burriac per portar a l’Aniol a conèixer el recorregut de la propera setmana, degut a que la majoria de penya aquest any anirà de control, varem fer la variant de grimpada a on és va gaudir dels passos, també destacar a Eladio o el “primo del Killian” que per ensenyar-nos com és fa per corre mes en les baixades i en concret en UI, UI, UIS és gira el turmell...ànims i a recuperar-s’ha , i a mes, a prop d’arribar a Argentona trobem la gent del Grup de Muntanya amb serres i altres eines propis de la peli la “Matanza de Texas”.
En resum un bon cap de setmana molt reeixit, esperant la cursa de la setmana vinent. Anims als corredors de la casa : Aniol,Regina,Kiku,Guillem i Arnau Saleta.

( PD. Les prediccions de neu per aquesta temporada donen menys neu que l’any passat, val a dir però que la temporada anterior va ser excepcional).

I la propera setmana tan si correu, aneu de public o de control tots a la




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada