Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 16 de novembre del 2014

Barcelona Bici de Muntanya

Tibidabo

BCN

la colleta: Llovet,Regi,Juanca,J.J Padnon,Salme,Eladio,Sekoies

Regi

corriols entre bosc

Eladio a la "gran muralla xina"

trial-lera de cara BCN

Juanca

Sekoies "Bike City"



Cada any els bikers de BCN i grans descobridors de corriols de la zona de Collserola, Toni Llovet i Juanca ens preparant una sortida per descobrir la zona. Aquest any per no se menys ens han preparat una de bona en la qual descobrirem camins i corriols que ens portaran a les fondalades humides de la vessant nord i per altre canto aprofitant el dia clar i net degut al vent del nord passejarem per la serralada tot contemplant la gran ciutat des de els punts mes alts com el Tibidabo. Un altre manera per descobrir els voltants de Barcelona per els seus llocs mes amagats i d’altres no tant com el “camí de les aigües “ lloc aquest on és concentra tota la gent que fa bici o corre i que no és poca, cosa per nosaltres una mica estranya, doncs normalment per on passem no hi trobem ningú. És una altre historia sens dubta anar per aquest territoris per sobre la gran ciutat de BCN, però forans com som ens  depararan grans s sorpreses, val la pena per tota aquells que vulgueu descobrir la capital des de un altre punt de vista, a mes en el recorregut també passarem per el camí de la “gran muralla xina” un dels clàssics, ah! I perquè no acabarem la ruta fent una mica de Bike-City.
Aquest cop no us detallaré la ruta val la pena seguir el Gps i contemplar la ciutat i anar trobar tota la penya que és mou per els boscos d’aquestes contrades de Collserola.
Així doncs us presento una gran ruta, que de ben segur no us defraudarà, això si millor anar-hi amb un bon dia clar i no plujos, o que no hagi plogut, doncs els corriols de baixada tan les arrels com les pedres poden fer una mala passada.

Vàrem ser a la sortida: Toni Llovet, Juanca, Eladio, Salme, J.J Padnon, Regina, Sekoies i jo.


Qm.- 45 i desnivell 1000 metres.  Aprox. 4 hores, val fer parades als miradors del recorregut.


http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=8261514

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada