Cursor

Crossbone Skull

dilluns, 22 de desembre del 2014

Primer tast de neu

port de Creussants i el pic al fons

familia foquejant

La canal de la cursa del any pasat una mica pelada

Cataperdis al fons

coll de la Mina

mirador vertiginos al costat del pic del Estanyo



la Mina



Comencem a tocar neu, un primer tast al sector Vallnord, la cosa però bastant apurada i la neu bastant dureta en general, les parts baixes bastant tocades a mes amb importants taurons que sobresurten, per pujar a Cataperdis molts de pedrots, el Port de Rat també i vist gent pujant, intento la Punta de Peiraguils per el port de Creussats , però molt de vent a la carena, uns han pujat per un altre canto i els hi ha sortit millor.
Per els sector de Puymorens, neu a partir del segons aparcament, en general la pujada  a la Mina i pala final molt be la qualitat de la neu. Segona pujada  al Pic del Estanyol tot passant per el marge esquerra de les pistes , neu molt dura, inclòs en una petita pala una francesa se li surt l’esquí i de poc no va cap a baix, un ensurt nomes.
En resum dues sortides en les quals i trobat moltíssima gentada fent esquí de muntanya, sobretot al sector Andorra.
Els sector que de moment estan millor innivats son els de Grau Roig i Pas, Pic de Montmalus i Pedrons apurant per l’aparcament abans de la duana o be per Pas de la Casa i després el sector d’Arcalis com i comentat. A partir de 2200, 2300 metres neu bastant continua, castigada per l’aigua de la pluja i ventada a les carenes. Per entrenar a Soldeu o el Tarter és fa difícil doncs esta pelat la part baixa. Sembla a mes que ni ha per dies....



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada