Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 25 de gener del 2015

Campionat del Mon d'Esquí de Muntanya 2015.Andorra

Cap de setmana a Andorra per estar presents a la Copa del Mon d’Esquí de Muntanya, és clar que un event d’aquesta envergadura amb les figures principals del esquí de muntanya, no és podria perdra, al menys per apendren una mica.
El principal problema seria el temps per els dos dies doncs mes que res s’anunciava un fort temporal de vent de nord. El primer dia les prediccions varen ser encertades, a mig mati el vent afluixa i deixa fer una gran cursa amb un bon sol, fred, però molta neu pols, tan és axis que una mica extasiats per les imatges d’aquests cracks, en decidim una grupeta que ens coneixem d’altres curses per anar a fer un tomb vers el Peiraguils, però les prediccions la varen clavar a poc de fer cim, entren de cop núvols, vent i neu, tirem avall per aprofitar una mica de descens amb visibilitat, arribem a la furgo nevant. I res de la cursa qui va guanyar no cal potser ni dir...Kilian.
Diumenge si que el vent era fort, la primera pujada per el bosc encara be però després la cosa és complicava i el vent és feia ben pales, sobre tot a la cara.
No cal dir que una cursa molt emocionat tan en homes i dones  i estar a la línia d’arribada tot un luxe, boí el fred i el vent. No cal dir tampoc qui varen guanyar...la Leti i el de sempre.

Resumides comptes, un bon cap de setmana envoltats d’estrelles .



Mireia Miro

Kilian

Marta Riba

Añadir leyenda




J.J Padnon i L. Marzo

Kilian









Matheo Jacquemoud

Javier Martin



canal

Fede, sortida a fer cames

David i la Maria en una canaleta

al final el mal temps, David i Maria, falta en Marc que venia al darrera

Leti

Kilian


Anton Palzer








0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada