Cursor

Crossbone Skull

dimarts, 30 d’octubre del 2018

Una volta tot corrent per els voltans de Milany
























El Presi ens proposa anar a fer una" rutilla "tot corrent per els voltants de la casa de Milany i ens hi engresquem uns quants corredors, el que no sabíem és que el temps seria d’allò mes dolent, o no, potser seria una sortida de grans paisatges nevats.
El mati ja de primera hora la neu fa acta de presencia, estem pensant que potser hauríem de haver portar els esquís, la cosa no afluixa, esmorzem arrecerats al costat del foc tot veient per la finestra la que esta caient per fora, però les ganes i son, per això hem vingut, decidim doncs tirar endavant la sortida, això si no farem els 17 kilòmetres previstos, escorçarem una mica el recorregut.
Comencem  per la pista en direcció al Castell de Milany, com mes amunt el paisatge esta mes blanc, el vermell de les fulles dels arbres contrasten amb el blanc, i tot fa un goig que enamora. Arribem a alt el castell a on hi fa un fred que pela. Comencem a baixar per el PR direcció a la Cau, aquí teníem que recular però ens deixaríem el que el Presi diu el millor de la ruta, doncs  vinga seguim, que mullats ja ho estem !!! creuem els prats i ara ens dirigirem a les Baumes del Teixidor,  com que anem baixant d’alçada la neu és converteix en aigua, anem ben xops i el fred passa factura, no podem parar ni badar, el camí però és de una gran bellesa entre boscos i salts d’aigua, petites cingleres, però no val a badar doncs la cosa esta rellisca i patina. En un moment donat trobem un tram de cordes que haurem de superar, encara sort que hi son doncs amb la mullena del terreny potser ho hauríem passat malament. Creuem per el costat de una cascada i ja serem a la pista que porta de nou a la casa i a la llar de foc

Resumin la sortideta, un dia d’aquells que fan posar a proba  al personal, però la volta és molt i molt guapota, un altre dia Presi ens convides que farem el que vàrem deixar de fer.

Fórem: Regi, Kiku,Eladio,J.j Padnon, Presi i jo.

I ara si que potser tocarà treure les fustes de lliscar.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada