Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 18 de novembre del 2018

Caminada per la fageda de Lliors i suada a la Burriac Extrem





Els dies rúfols i humits sortir a caminar plàcidament per un bosc tenen el seu que en donar serenor i tranquil·litat al cos i a la ment, dema tenim una cursa la Burriac Extrem i volem estirar una mica les cames i que millor que acostar-nos al Montseny per gaudir  dels colors de la tardor.
Arribem al aparcament de Coll de Bordoriol on hi  deixem el cotxe  en una espessa boira, les gosses fa estona que tenen ganes de sortir i estirar les cames, elles  de mentres nosaltres ens preparem per la pluja el primer que fan és una pixarada per aquí i una cagarada per allà i començar a corre.
Anem tranquil·lament tot seguint el PR que ens portarà en poca estona al Coll Pregon d’aquí ja enfilarem per la carena, primer protegida per els arbres tot donant pas a terreny mes obert on l’aire fred, les boires i el plugim fa sensació de força fredor. Arribem al Matagalls una foto i cap avall de retorn cap el coll. Continuem per el camí que hem fet de baixada fins un indicador que posa Viladrau, seguirem per aquest corriol per dins una gran fageda, la de Lliors, un coneixedor de la zona ens ho va recomanar, com una de les fagedes mes boniques de la zona. Corriols tapats de fulles, amarats d’aigua i grans arbredes on les boires i fan ombres, sols els sorolls de les petjades dels gossos que pugen i baixen tot fent corredises, arribem a la font dels Mosquits amb un bon doll d’aigua que i cau, les gosses aprofitant per beure i nosaltres per omplir les cantimplores i poder així agafar una mica de record d’aquesta terra.
Seguim en baixada cap a la font dels Llops, tota rodejada de grans arbredes, el camí és fa tranquil seguim tot planejant fins el coll de Joan, que ja hi havíem passat fa una estona, hem tancat el cercle, la pluja comença fer mes acta de presencia, és hora de tornar cap a casa.

Sortida molt tranquil·la per una zona del Montseny poc transitada, i amb un paisatge ben be sortit de un conte de fades.

Ruta de uns 12km, pausadament ho farem amb unes 3 a 4 hores.
Vàrem ser: Artur, l’Angi i jo i be les gosses Irka i Samba.

https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/fageda-de-lliors-i-les-seves-fonts-29838310 ruta feta per Josep Saleta, faltara el tros que varem afegir fins el Matagalls.















La” Burriac Extrem” d’aquest any ha vingut marcada per les condicions de temporal de Llevant, però curiosament ens ha deixat una petita estona per acabar-la sense xopar, una gran sort, encara que això si el terreny era d’aquell de anar en compta. 17 km totalment trenca cames, però això si un gran recorregut i mes ara que el bosc esta tan meravellós i replet de bolets.


Gent del Sorreig al primer control donant ànims, gracies a tots ells: Artur, Antonia, Miranda, Angi, Agnès, Rubèn, Porta gran, Josep i Jose i Loli que estavant tambe per el bosc i als corredors que cada any ho donant tot: Eladio, Lo Presi, Arnau, Guillem, ara toca reposar noies i nois i fins la propera “Burriac Extrem”. 













0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada