Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 27 de gener del 2019

Entrenaments






Per fi han arribat les esperades nevades, això si acompanyades de molt de vent que han fet tot plegat que el mantell estigui del tot inestable, tenint  moltes acumulacions de neu amb moltes vessants amb el perill que això comporta en les formacions de grans plaques de neu, això a mes del augment de les temperatures dels últims darrers dies, fan que en conjunt la cosa estigui penjant de un fil.
Al Pirineu Oriental molts cims estan pelats i la neu en general esta dipositada irregularment i a on la tenim potser  millors condicions son en els boscos, a on el vent no ha fent tants de d’estralls, en fi, a esperar les properes nevades i que la neu ara acabi de assentar-se.
Els tres equips del Sorreig aquest cap de setmana vàrem fer sessió d’entrenament, hi forem tots, be menys el capità Txubi, per serveis domèstics, però el dia va resultar força profitós fent un total de quasi 2600 metres de desnivell i 28 km, tot anant preparant la cursa d’Andorra del Skimo, el dia radiant i fabulós, acabant com deu mana al Petit Cafè de Ribes fent un suculents entrepans.

Equips: “Sorreig curta”: Eladi i Txubi.
                “Sorreig 2” Benet i Presi
                 “Sorreig”  J.j Padnon, Regi i Lampa.

També donar el condol al Victor per la pèrdua aquesta setmana en un allau del seu company de feina de l’escola d’esquí a Baqueira.












0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada