Cursor

Crossbone Skull

dissabte, 14 de desembre del 2019

Puigllançada, Marató , La Tossa



Divendres hi va haver un episodi de ventades fortes i neu i segons deien les prediccions de Meteomuntanya  al  apartat cims, donaven al Puigmal fins mig dia, ratxes de vent superior a 90km i torb. Doncs optem per ser prudents i a fer una mica d’entrenillo. La veritat no va fer ni gota de vent en tot el mati...brrrrrr....
Aparquem als Alabaus i ens trobem a una munió de gent preparats per fer Skimo, quina cosa mes estranya no havia vist tanta gentada als Alabaus, si no és que hi ha una cursa, però no la veritat és que ja la pujada al Puigllançada per la Marató de TV3 que fan demà, doncs vinga ens apuntem a fer un Puigllançada i que sembla ser que obrir traçada. Anirem cap el Amorrinador de Rus i d’aquí al cim, cal dir que en aquest sector la cosa esta no vidra, super vidra!!. Al cim molta gent, fotos , vídeos per la Marató i nosaltres que ja tirem cap al Torrent Roig que no hi baixem doncs la cosa fins ara esta com abans, vidre pur i dur. Optem per pistes fins Volta Sagrada i tornem  a posar pells per anar direcció Pleta Comella, aquí la neu ja esta tobeta i fa inclòs caloreta, bona pujada cap a la Tossa d’Alp i tornem a recular cap els Alabaus.

Resum ens surten 20 km i 1.600 metres de desnivell, per avui ja esta be. Sembla ser que la setmana vinent tenim una bona sessió de nevades cada dia, a veurà com va tot plegat. Ara per ara, colls i altres vessants on ha tocat el vent la neu esta per portar grampons, les vessants sud trobem neu pesada i en altres vessants encara podem trobar pow acumulat.

Fórem : Eladio, J.j Padnon, el noi del Montseny, Presi, Sekes i jo.













0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada