Cursor

Crossbone Skull

dilluns, 5 d’abril del 2021

Skimo de primavera a l'Aran




 


Caloreta, cels blaus i la neu que va deixant pas al verd i les primeres flors que surten per als camps de l'Aran. Hem aprofitat aquest petit respir d'aire pur en aquests pocs dies que ens han deixat sortir a la muntanya de nou, com les primeres vaques que comencen a flairar l'herba fresca de la primavera, de nou llisquem per les neus acolorides per la pols sahariana. Potser sí que ha sigut la primera Pasqua on cada dia hem tingut els cels blaus, com un petit regal a la nostra reclusió sense poder sortir, potser sí, d'aquí a uns dies tots tancats de nou, però amb la il·lusió que l'any vinent sigui diferent.


 




Tuc del Rosari o de Baciverols al fons

 



 


baixant del Baciver 


 


 


avui sortideta amb el Santi i la Pepi 



Vall de Montanyó , al fons Xemeneies, Bassiero, Amitges



a la dreta el Tuc de la Cigalera 


Pic del Pla de Moredo 

 


 


 Santi sortint del cim


 


lo Tuc a la dreta, també una bona opció per aquesta zona, la Pepi  baixant



 


 els Argulls

 


als fons vall de Montgarri, amb el Tuc de Barlonguèra 


 Pleta dera Sèrra i cabana de  Bagergue, al fons el Montardo

 


Arròques i Pleta de Macià 


al fons Pla de Beret, Baciver a la l'esquerra i a la dreta la Llança



Tuc de Costarjàs, al fons a l'esquerrra Varradòs i al centre Armèros 


 al fons Tauletes des Palhers i Tuc de Parros



I bé En aquesta estada a la Val, hem fet coneixença amb un xicot que està fent ruta amb la seva gossa una galga, que ha rescatat del maltractament que ha sofert per als caçadors allà a "Castella la Mancha", ella és ja bellota, té més de deu anys, però és molt afectuosa, quad l'hi varen donar era molt esporuguida, tot l'hi feia por, per tot el maltractament que havia sofert per als humans. Però ara ha recuperat l'estimació i és molt afectuosa, de tant en tant, s'ha de parar i portar-la al veterinari, ell creu que no aguantarà el seu llarg viatge de quasi quatre anys, és la seva amiga, la seva companya de viatges i la cuida amb tot d'amor que no ha tingut mai.

Hermitsbestiola, et seguirem tot aquest temps per Instagram, cuide-vos els dos, de vegades la vida et porta a conèixer gent tan autèntica com vosaltres dos, una abraçada i un bon camí.




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada