Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 28 de març del 2021

Dues Tosses


Carai!!!, quant feia doncs que no ens posàvem els esquís?, quines ganes de treure la pols de les botes!!, havíem de sortir si o si, en principi vàrem quedar a Vallter, però al final donaven certes condicions de vent en alçada i neu força gelada....i no sé què mes, però nosaltres el que volíem era esquiar, al final doncs vàrem quedar per anar a Masella. L'Agnès i Rubèn ja eren per la zona el divendres i ens varen dir que a la Pia es podia sortir uns 100 metres més o menys més amunt amb esquís posats. Jo no espero dissabte i carreguem la furgo divendres a la nit, les ganes de tornar a estar a la furgo eren superiors, a més tenim lluna plena!!!.

Dissabte, s'aixeca un dia força ventós i tapat en alçada, ben d'hora arriben en cotxes separats, com toca ara, el Presi i el Noi del Montseny. Esquís i cap amunt com si tinguéssim un coet al cul, deixem a la parelleta que hem quedat  per trobar-nos més amunt.

I res, com si fos la primera vegada, bé enguany sí que ho és, i ens marquem dues Tosses i tornem a l'aparcament amb ganeta de la bona, a més tenim preparat un frondós pique-nique d'aquells que fan història, per celebrar la sortideta de 1800 metres de desnivell i 20 km, no està gents malament pel temps que no fem skimo.

No se com estarà pels dies vinents de festa, però amb la calor d'aquests pròxims dies, fins dijous, en sembla que la cosa per la Cerdanya esta força malament, les pistes en principi ja justegen molt la neu fins a les parts enter mitges i a partir de les 12 son rius d'aigua.
























0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada