Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 12 de desembre del 2021

Circular al Port del Comte

 



 Avui molta colleta moltes ganes de neu i moltes ganes de bon temps i el primer dia de caloreta.
Comencem a l'aparcament del Sucre i de seguida toca  pujar ben engrescats per la pista, però poc tros perquè arribats al Clot de la Vall ja fem traçada pel bonic bosc curull de neu. Arribem a dalt la carena i ara sols hem d'anar enllaçant cims, Tossa de les Comtesses, Pedró dels Quatre Batlles i Tossa Pelada. El dia és magnífic, boires a les valls i per sobre d'elles sobresurten les siluetes del Montseny, Montserrat i Pedra. Un cop a l'últim cim davallem per al sector de Tuixén, però la neu està una mica cartó i a més ens mengem uns quants taurons. Posem pells i tornem a pujar a la carena, per remuntar a un turonet que ens queda a mà esquerra. Trèiem de nou pells i aprofitem una bona paleta orientada a solei on la neu està prou bé.
Baixada sense parada cap al Sucre i com la gent avui està engrescada, tornem a posar pells per anar de nou al Clot de la Vall i de nou per un bonic bosc cobert de neu, fem una pujada llarga i dreta cap a La Bòfia, que serà l'última del dia....be per alguns, en Martí i l'Albert, tenen més ganes de seguir.
Un petit resum d'un dia de calor, solet, bons paisatges i una bona colla d'amics.




















Si aneu per Solsona un bon lloc per anar a esmorzar o dinar, "EL Caliu"(carretera de Manresa,7). Bons entrepans, bons menús, bons preus i molt simpàtics.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada