Cursor

Crossbone Skull

dimarts, 4 de gener del 2022

Cel Rogent, pluja o vent

 Doncs si cel rogent pluja i vent i ha sigut vendaval d'oest.



Tots ho sabíem, però animats per anar a veure al Noi de Camprodon, hem fet el cor fort i hem  anat a Vallter..... però res , com ja sabíem tots, el vendaval sols ens ha deixat fer pistes amunt i avall, que hi farem!. Sort que després hem fet un bon dinar. Gràcies. Parcent, el Bastiments encara es pot fer, això si la neu dureta.






El vent ens feia recular enrere.





I res com avui la crònica ha estat curta, faré una recomanació:" La Panthère des Neiges ", un gran documental amb la signatura de Vicent Munier : http://vincentmunier.com/maintenance/#slide-0 això ja diu molt de com anirà la cosa i l'altre company és l'escriptor Sylvain Tesson :https://www.institutfrancais.es/madrid/evento/presentacion-del-libro-el-leopardo-de-las-nieves-con-sylvain-tesson/ i si això no fos prou, la música la firmen ni més ni menys que Nick Cave i Warren Ellis, que voleu més, atmosfera, ambient, naturalesa i grans espais envoltats de música. Aquí en teniu un petit fragment:

 
Si voleu veure més experiències i documentals de Vicent Munier, podeu buscar al YouTube, n'hi han forces.



I per acabar i com que demà venent els Reis, aquí teniu una tria de llibres que us poden agradar i us els podeu regalar.

"Les aventures de Wesley Jackson" un al·legat pacifista.

"Hasta Arriba" humor britànic, els pitjors escaladors.

"El Sendero de la Sal" la teràpia de la muntanya, història real.

"Refugis Remots" viatge als confins salvatges de la terra.








0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada