Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 20 de març del 2022

Al mal temps bones cames



Un altre cap de setmana d'aquells que fins a l'últim moment no decidim el que fer, tot mirant i remirant el temps i sense gaires ganes d'anar molt lluny tot i saben que aquesta setmana la neu no estara com la setmana passada, però be, endevant que les ganes i son, resumin divendres ultimes hores de la tarda i fem la motxilla.
En principi n'haguérem de ser una colleta, però per una cosa o un altre el Noi del Montseny i l'amic Txubi, no poden venir, escalf i una abraçada en aquests nois.
Anirem doncs a provar sort a una zona que esperem que vagi bé i puguem xalar una mica, perquè avui tenim ganes de fer tiradeta d'aquelles que en diem, treure brillantor a les pells.
En principi en arribar al lloc tenim una mica de decepció, la neu ha fet una bona reculadeta, en fi, que hi farem, comencem ja de primera hora amb una llarga, molt llarga pujada ben dreta i ja ens trèiem la són de les orelles. A dalt ens enxampa una bona boira, primera baixada i com diria el del Bisaura " o prou!!",  neu humideta sobre fons duret, bona baixada, tan bona que ni una foto i ni una parada. Segona pujada, llarga i distreta, però la segona baixada, si la primera ha sigut bona aquesta a estat rapidíssima, no tinc ni temps de treure la màquina que ja baixen a tot gas, això si alguns vídeos de qui anem últims. Sembla que vulgui sortir el sol, tenim una opció; així i tot, ens fa recança que aquesta  ullada de sol sigui un miratge i ens pilli de nou la boira. Última pujada, per al costat del bosc i última baixada llarga i d'aquelles que fan malt a les cames, encadenem girs un rera l'altre i si l'Anna si aquest mati deia que estava fluixa, ara ho dona tot, be de nou em quedo amb la camara a les mans.
Una bona sortida, 20km i 1700 metres de desnivell, i si, varen dir que feria mal temps, però ho hem torejat bonament, això si la neu que  pensàvem que estaria feta una merdota, ens ha sorprès fent unes bones i llargues baixades.



quina sort, una fonteta en mig de la bona pujada











Sortida compartida amb lo Presi i Anna Regi



I el que té viure entre mar i muntanya, encara podem anar a veure la llevantada










 

 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada