Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 13 de març del 2022

Torna la neu


 


Fins ahir a última hora no decidim de sortir  de nou a tocar neu de la nova. Feia molt temps que no nevava i teníem moltes ganes de treure el polsim dels esquís. Han sigut quasi dos mesos i mig sense veure un floc i la neu que hi havia no convidava gaire a fer coses, la veritat.

Les prediccions dels temps, per descomptat no eren gaire esperançadores, però estriant bé el lloc de segur que algú podrem fer i treure'ns una mica el neguit novament de posar-nos les fustes als peus.

Ens ha agradat de nou sentir la neu que va caient de mica en mica entre el bosc, avui era dia de bosc, terreny arrecerat, feia molt de temps que no ens amaràvem de neu i obrir una traça fonda, hem gaudit dels núvols que anaven i venien, del silenci de l'entorn, i com deia lo Presi: "havia d'anar a la cursa de la Roca, però aquí estic millor".

I res esperant la setmana vinent, noves tongades de neu, avui la veritat no feia fred, i les condicions de la neu eren d'unes parts baixes amb neu passada humida i les parts menys arrecerades amb "crosta - crostó", no obstant això, de nou una Cerdanya ben maca i blanca que ja ens tocava xalar. Es el que deia un dia, el millor potser no és fer grans coses, si no fer coses que en el fons t'ho passis be.


















la pujada directíssima, a l'esquerra de la foto es veu el seu començament


aquí he preferit fer la foto a l'arbre i tallar al J.j




avui hi hem tornat, el nostre bosquet que vàrem descobrir a les primeres nevades


una pujada llarga i sostinguda, però avui amb la neu que queia millor





el cap de lo Presi, s'ha tornat una bola de neu





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada