Cursor

Crossbone Skull

divendres, 29 d’abril del 2022

Gravel Mataró cap a la Cyclovia del Congost



Avui sortirem de Mataró per anar cap al Vallès per anar a buscar la ruta del CycloCat: https://cyclocat.cat/ca/mapa-ciclista/ que porta de BCN cap a Girona, però avui farem el tram de la Roca cap a Sant Adrià del Besòs, un altre dia completarem la ruta fins a Girona.

Sortim de Mataró i seguirem la riera d'Argentona cap als Quatre Rellotges i d'aquí direcció cap a Riudemeia, per anar a buscar la carretera per pujar el Coll de Parpers. Seguirem cap a la Roca per anar a buscar la ruta i tan sols començar ja trobem una parella d'anglesos amb les seves gravel amb alforges que estan fent la ruta, fem petar la xerrada i explicar-los una mica el que els hi queda cap a Lloret.

La ruta va seguint el marge del Congost, però com ahir va estar plovent tot el dia la cosa esta plena de bassiots d'aigua. Molta gent per la ruta, sobretot penya amb gravel. Tot està molt verd i ufanós per l'aigua que ha caigut. Anem per aconseguir el Besòs i uns quants trams de corriols amb algunes que altres pedres, que segurament fan la delícia per la gent que va amb alforges. Ja som al passeig fluvial del Besòs, moltíssima gent, acabem a prop del mar i anem a buscar l'estació del tren, amb el temps just per agafar el bitllet i pujar per tornar cap a casa.

https://www.wikiloc.com/gravel-bike-trails/mataro-cap-el-valles-i-sant-adria-del-besos-100959498























0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada