Cursor

Crossbone Skull

dissabte, 30 d’abril del 2022

Argentona al Turo de l'Home amb el grup de Muntanya d'Argentona


 


El Grup de Muntanya d'Argentona ja fa molts anys que fan la travessa d'Argentona cap al Turó de l'Home, feia temps que hi tenia ganes de fer-la i aquest cop engresco a l'amic Artur per venir.

Sortim molt d'hora d'Argentona i l'objectiu a seguir el tenim molt llunyà, allà baix de tot, però bé, amb ganes de passar una bona estona, anem fent camí acompanyats d'una bona colla que de mica en mica anirem coneixent en el llarg de tot el recorregut.

Primera parada per esmorzar al restaurant Can Llança, de gana n'hi ha força i el pati del lloc val molt la pena, aquí trobem a la resta del grup que només fan una part del recorregut.

Prats vers, grocs i vermells... primavera a tope, al davant la silueta del nostre destí, renoi que lluny que està!

Fem paradeta al habituallament de Santa Margarida, a on trobem la furgo d'en Jordi carregada de material per digerir, una bona pensada per al que vindrà seguidament.

Bé i d'aquí cap amunt puja que pujaràs, tothom va a un bon ritma i el temps  acompanya amb els núvols, sense patir per una insolació de sol.

Parem a dinar a Fontmartina, de nou la furgo i unes bones birres, ara sí que venent de gust. De rerefons sentim alguns trons  i la negror que està per dalt la muntanya traient el nas.

Última tirada, llarga i dureta, es fa amb un ritma tirant a alt, potser per les ganes d'arribar a dalt sense xopar.

A prop d'arribar al cim comença a ploure i el fred fa acta de presència. Tothom va arribant amb cares de felicitat, espero que vinguin els últims per tancar la paradeta.

En resum, una bona travessa, un bon dia, una bona colla i una molt bona organització, gràcies a tothom, ens ho hem passat molt bé, inclòs amb la pluja final que ha donat el puntet de gràcia.







































I per acabar la Papallona Reina que hem trobat per al camí, és una de les papallones més espectaculars dels Països Catalans.








0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada