Cursor

Crossbone Skull

dissabte, 21 de maig del 2022

Sortida en Gravel de Santa Susanna a Blanes


 

Avui promet un dia de força calor, això que som a mig maig. Agafarem el tren per dirigir-nos a Santa Susanna. Començarem per anar a buscar la Riera de Santa Susanna que plàcidament anirem fins Can Mestres, a partir d'aquí canviem l'asfalt per la pista de terra. Entrem dins la Riera de Ca l'Esteve Burgada , aquí la frondositat dels arbres fa que hi hagi una bona ombra, la llastima que la riera està totalment seca. La pujada va fent suaument fins a l'últim kilòmetre que hi trobem unes bones rampes finals.

Arribem a Quatre Camins i prenem la pista a la dreta cap a Sant Miquel de Vallmanya. Baixada per la bonica vall de la Riera de Vallmanya fins a Tordera, a on anirem a buscar la ruta de La Tourdera, que ens portarà primer a Palafolls i tot seguit cap a Blanes, abans, però anirem a veure l'observatori d'aus de la desembocadura del Tordera.

Fins ara hem tingut molt de sol, però Blanes està tapat per una bona boira, l'estrany és que la penya estigui a la platja, no sé, potser sí que la boira posa també moreno, així i tot, calor, calor, tampoc en fa gaire.

I res una bona ruta per fer en gravel, a on ens endinsarem una mica per al Parc del Montnegre i després per les terres de cultiu al costat del Tordera.

https://es.wikiloc.com/rutas-gravel-bike/santa-susanna-blanes-103396286



Sant Miquel de Vallmanya





Tordera


Moli d'en Puigverd. al costat de Palafolls


la Tordera


Sa Palomera

A mitjans de juny ja estarà efectiva la nova ruta: Pirinexus Litoral, una nova oferta de turisme actiu sobre dues rodes, que combina també el transport en tren.
La ruta surt de Figueres i arriba a Perpinyà. https://www.bicitranscat.cat/



 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada