Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 3 de juliol del 2022

Via Pirenaica - Pic de les Bruixes (Alta Garrotxa)

 






Dos pobles, unes muntanyes que ens uneixen: els Pirineus, una reivindicació, una creació artística, 300 cims, unes llums que seran com estrelles a la nit dalt de cada cim, una moguda de gran envergadura que ens farà que molta gent passi la nit a un cim determinat i que per una nit els cims dels nostres Pirineus estiguin il·luminats.

Tota una colla del GMA, ens trobem a les Basses del Monar a mitja tarda, una mica més endavant deixem els cotxes i ja carregats al màxim, comencem la pujada cap el nostre cim, per sort, la major part del camí és per ombreta bona. I res un cop fora del bosc ja comencem la pujada cap al cim estret i costerut de les Bruixes on muntarem el fanal. Fa molt de vent i el lloc no és gaire apta per fer un bivac , caldrà doncs anar una mica més avall direcció cap al Comanegre, on trobem un petit lloc arrecerat del vent per muntar el bivac. Mengem el sopar que portem i seguidament pugem cap al cim a esperar l'hora per l'encesa. A mesura que es va fent de nit anem veient com apareixent per les muntanyes que tenim als voltants, petites llumetes, asseguts o ajaçats anem contemplant el nostre voltant i totes les estrelles, el vent mentrestant va fent de les seves. Deixem el llum obert i anem al nostre bivac.

El vent a mesura que passa el vespre va disminuint fins a parar del tot, el que no parem som nosaltres que amb el  pendent anem relliscant de les estores i ens trobem pendent avall ja quasi al bosc, de reüll anem veient el fanalet que va fent la seva llum.

Ens despertem de bon matí per veure la sortida de sol dalt del cim, una passada!!, trèiem el fanal i tornem a baixar  a fer una mica d'esmorzar i recollir les motxilles per seguir cap al Comanegre on trobem, que baixen el grup que han passat la nit a dalt, també portent els cabells una mica entortolligats pel vent.

I res, hem passat uns bons moments tota la colla, amb gresca i xerinola, unes bones vistes tant nocturnes com diürnes, una bona raó de ser a on érem i perquè no, un bon bivac pendent avall.

Gràcies a tots per la sortida i al GMA per l'organització.



el grupet del GMA









un petit pas de roca
















al fons el Comanegre













baixant a buscar el bivac


videotrucada a Polònia





Camp 1 avançat, abans del bivac


















els primers badalls del matí
































Comanegre















0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada