Cursor

Crossbone Skull

dissabte, 28 de juny del 2014

Ruta Montseny BTT




Tornem a portar les nostres maquines de dues rodes gordes cap el Montseny, aquest cop però acompanyats per uns bons guies de la zona: Vado, Xavier i Benet que ens volen ensenyar nous paratges de la zona.
Ens trobem a les 9 del mati a Sant esteve de Palautordera i després de les presentacions anem al gra que avui és presenta un dia xafogós, sort que diuen que la cosa no s’allargarà gaire.
En principi tot comença força be, en suau baixada per travessar l Tordera i anar a buscar la Serra de Can Vilatort, aquí anem per pista tot xino-xano i fen-l’ha petar, que desprès ja vindran els plors i com diu el noi del Montseny: " si algu vol cantar jo porto el micro", fem una parada tècnica  per reagrupar al personal a l’ermita de Santa Magdalena.
Al cap de poc ens trobem amb la carretera que ve de la Costa del Montseny i tirem cap a Mosqueroles, sense entrar-hi enfilem per la primera rampota per una pista que surt d’enfront de Can Félix,  seguirem fins trobar una pista ampla que prendrem a l’esquerra,  a uns 2 km trobem un altre pista que també agafarem a l’esquerra, al costat de la carretera de Fogars de Montclús, seguim doncs per pista en direcció a Can Gençana i baixada rapida cap a Can Ciuret, a partir d’aquí ens esperen unes quantes rampes emprenyadores fins situar-nos a l’entrada del càmping de Fontmartina i la carretera que va cap el Turo de l’Home. Girem a l’esquerra, no se perquè però aquesta ruta tots els trencalls son en la mateixa direcció, i prenem el que serà el camí a seguir fins el poble del Montseny el GR 5 o el camí de “divertilandia”, corriol, amb passos tècnics, altres de no tant, un bon ambient de bosc i un tram anomenat “ o caus per el barranc o et menges les ortigues”...nosaltres vàrem optar per la picor de cames.
Arribem  al poble del Montseny per la font de la Ferrussa i d’aquí via carretera cap a les Margarites a on la deixem per anar cap el castell de Fluvià, torrent de Vallmanya i l’estany i ja som de nou a Sant Esteve. Total 35km i quasi 1000 de desnivell, una bona rutilla acompanyats per una bona gent del Montseny, i  que ens hem portat tan be que ja ens preparant un altre.

Colla de beteters: Jose, Salme, Artur, Vado,Xavier,Benet i jo mateix.
http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=7180148

Santa Magdalena

la cosa comença a picar

ou de reig , després trobarem rossinyols



al fons el Turo de l'Home

Jose

Xavier entrada GR 5

Artur

Benet


Vado

Xavier, Xavier, Benet, Artur,Salme, Jose i tira la foto en Vado

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada