Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 4 d’octubre del 2015

Per el solei del Corredor en BTT












S’aixeca el dia plovent, la nit ha sigut de trons i llamps, havíem quedat tota la colla que properament anirem a la travessa de Sierra Guara, però la pluja ha fet que anem enrederint la sortida, fins que finalment havent consultat els radars del temps optem per sortir a mig mati.
Decidim fer una sortida a prop doncs el temps sembla una mica insegur, a mes optarem per fer mes pista que corriols, degut a la gran empastifada que hi ha per tot arreu.
Anirem seguin la Riera fins a Dosrius i arribem aquí tots plens de fang. Seguirem en direcció a Canyamars tot seguint la Riera de Can Rimbles, de moment la cosa esta força calmada i podem anar fent plans per la travessa.  Primera enfilada cap a la Serra de Can Gel. Per un lloc que properament serà una zona de pícnic, per de sota del Turó de Can Figueroles, baixada per anar a buscar un corriol que al arribar-hi veiem que ja ha desaparegut, ara son camps de cultiu. Tirem doncs avall per trobar la pista del Malpas, de nou temps de xerrar i fer plans, que durarà ben poc, doncs agafem la pista que puja tot decidida (anomenada com la pujada d’en Ribes), per arribar a la Plana de Can Vallalta i d’aquí de nou baixada cap el Torrent de Rupit.
De nou uns moments de mes calma, encara que la Regi avui esta donant-t’ho tot i esta fent unes fortes batzegades a la colla. Un cop passada una masia rural, veiem una tanca i un prohibit el pas, doncs serà per aquí per on la parella Regi i Kiku ens volen fer anar, per investigar un camí que els hi sembla factible  i que havien mig provat.
Passem la tanca i seguim en direcció la casa que no hi arribem, si no que ens desviem a la dreta, aquí comença la aventura per un territori inexplorat per el Solei del Corredor.
Per aquest sector i trobem una gran massa forestal que altres cops i hem fet marrades, doncs i trobem un enreixat de pistes forestals obertes per tallar bosc que molt sovint acaben en un parany. La puja és constant i dura, a mes el terreny al no passar-hi gent dificulta el poder anar gaire mes depresa. A prop d’arribar a la carena d’el Corredor la pista se’ns acaba i tenim que fer servir els Gps per enllaçar de nou amb una pista que aquest cop si que ens portarà a sota mateix del antic càmping del Corredor, ara si seguim el GR 92, deixarem pujar al santuari i deixarem ben aviat el GR per seguir  tot faldejant la carena per la vesant de solei fins els Misteris i el GR 83 que agafarem en baixada rapida cap el Malpas i Lorita, d’aquí cap a Llavaneres i Cinc Sènies i cap a casa.
 Comença a espurnejar, de no voler fer gaire, ens han sortit 45km , hem anat preparat tot pedalant, la travessa de Guara de la propera setmana i ara tan sols ens tocarà treure el fang de les bicis.


Matinal explosiva feta per: Regi,Kiku,J.J Padnon,Salme,Artur i jo mateix. 








Aquest dos ens porten a una festa 

grande!!

els Misteris

Regi, avui ens ha fet suar





Perquè aneu sentint una mica de musica mentre llegiu la ressenya 




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada