Cursor

Crossbone Skull

divendres, 24 de febrer del 2017

Pic de Paiasso o de Filià



L’endemà de  l’Open Vall fosca ens be de gust estirar una mica les cames i perquè no anar cap el Pic de Paiasso o de Filià (2772m). Potser aquesta seria la tercera vegada que l’intentem però sempre el mal temps ens ha tirat enrere.
Aquest cim el podem fer tan per l’Alta Ribagorça o per aquí la Vall Fosca. Deixarem el vehicle a prop de Capdella en una pista la qual anirem pujant amb forces voltes fins trobar la vall i  l’antic propòsit de unes pistes d’esquí, encara hi podem veurà les pilones que sembla ser que molt temps s’hi estaran. Arribem quasi fins la cabana de Filià, on i vàrem dormir farà molts anys i el primer intent fallit de fer el cim. Doncs abans d’arribar a la cabana comencem a enfilar per el dret fins trobar la vall de la Coma de les Fustes, a on la cosa ja planeja una mica mes, anem veient que la neu esta cada cop millor, això ens pronostica una bona baixada. Unes quantes llaçades i som al coll, des de lluny el cim semblava un turo de vaques, però ara tenim al davant una bona aresta que ens farà suar els últims metres abans de coronar el cim. Per fi l’hem fet, però ara fa rascota i vent, traiem pells i cap avall...be la baixada amb neu pow-pow ens fa gaudir d’allò mes.


Vàrem ser els nois del Sorreig: Benet , Presi, J.j Padnon i jo i en total varen sortir 1500 metres de desnivell positiu. 


vall de Filià




ultims metres



pow-pow


el noi del Montseny

J.J Padnon


 foto feta per J.J



Lo Presi



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada