Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 31 de març del 2019

Serra de Maurí, o be, trampejant la manca de neu






El Pirineu Oriental i ara també el sector del Capcir i Arieja, comencen a estar força malmesos, els ja molts dies i mesos, sense nevar fan que la cosa estigui cada cop mes de capa caiguda. Aquesta setmana però a fet mes fred a les matinades i la neu en quasi tots els sectors, menys els que de bon hora i toca el sol, el mantell estava força endurit.  Aquesta setmana vindran canvis importants? a veurà que passa tot plegat, el que si que és veritat és que vaja temporada merdosa que hem tingut.

La setmana passada vàrem estar a Formigueres i aquell sector estava força be, doncs en una setmana de sol la cosa ha minvat molt, aquesta setmana sortida familiar a provar de fer una cosa senzillesa i anem cap a Formigueres, la estació esta tancada (aquesta setmana moltes estacions també tanquen), encara hi trobem uns quants cotxes sobre tot francesos disposats a fer algú d’skimo. Tenim que enfilar directes primer per la mica de neu que queda i després ja a la carena ja trobem la cosa millor, tot seguint cap al ultima caseta de les pistes, d’aquí enfilem cap a la Serra de Maurí, fins on s’acaba la neu. Baixada prou digna fins la base de la estació.
Breu resum de com esta la cosa: sector Cereta, fatal tot. Porte, la Mina encara és pot fer, rocots a la pala final, com el Pedrons, però justejant, els altres, Roc Meler, Neressol, Vall dels Garcies.....res de res, al Capcir, el sector de Formigueres justíssim els primers metres després de l’estació d’esquí, per Camporells encara be, sector Galba, caldrà caminar força estona i Puigbalador, encara és pot fer el Gingebre i el Pla Bernat, però si la propera setmana no hi ha neu, d’acabat també en aquella zona.

Sortida familiar amb Rùben, Agnès, Angi i jo.














0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada