Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 7 d’abril del 2019

Pow d'abril a Port del Comte





Fa mesos que no neva, però dissabte al vespre s’encén la alerta de “pow-pow”, en Lius esta enviant uns wassaps informant de “paquetot” a Port del Comte, estic en el primer moment indecís, perquè aquest xaval és molt radical amb aquestes coses i al final tot plegat pot arribar a ser un “fiasco”, però be al final en fa anar a mirar les prediccions del temps de ultima hora i veig que la cosa per dema al mati pot pintar força be i tot, a més no he estat mai per aquella zona.
Diumenge al mati ja som tres al cotxe, Sekoies, Lius i jo, a mesura que ens acostem ja anem veient  el paisatge com feia molts i molts dies que no veiem, per fi!!! Neu!!!!.
Deixem el cotxe al aparcament de Prat Donadó, no hi ha  ni una anima, comencem a pujar per la pista Dreta, la neu esta pow-pow, però amb el sol que fa segurament en una hora la qualitat canviarà.
Seguim pujant en direcció cap a la Bofia, veiem tantes línies per traçar que ja ens comencem a posar nerviosos, però avui el guia de la zona és Lius i ja te un itinerari pensat.  Arribem a dalt la carena, al Prat de Bacies, el bosc esta a petar de neu i ens costa una mica poder obrir una bona traça per seguir la carena, al final però ens en sortim, cap a la Tossa de les Comtesses ja comencem a trobar força gent que be del sector d’Estivella, ja trobem la traça feta fins el cim, del Pedro del Quatre Batlles. Vistes panoràmiques excepcionals, però també podem copsar el desenvolupament a la llunyania de forces torres de tempesta. En Lius, ens te preparades mes coses, però l’hi recomano de tirar avall, que la cosa pinten bastos. Amb una mica de recança en fa cas. Comencem a baixar, la neu ja és mes pesada, els núvols de cop i volta fan mes acte de presencia, tirem cap el Prat de l’Orri i Clot de la Vall a l’Estivella, d’aquí teníem que remuntar una mica per retornar cap a Prat Donato, però veig que la cosa acabarà no molt be, recomano a Secotes que vagi amb un noi de Tarragona, que ha baixat ham nosaltres que l’acompanyi amb el cotxe a buscar el nostre.
Tenim en aquell moment el temps just per amagar-nos amb en Lius amb una caseta, perquè ens cau una de bona.
Be resumin tot plegat, de nou a tornat l’hivern, molta neu en el sector de Port del Comte, les pistes han tancat i suposo que ara deuen esta maleint a Sant Pere.
Ens recull en Seques i anem al bareto de les pistes, que ho fan força be i econòmic, mentre anem veien la nevada per la finestra. El home del bar, esta força emprenyat, doncs ara que hi ha neu, no hi ha gent.
















SEKES

el nostre guia d'avui LIUS





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada