Cursor

Crossbone Skull

dissabte, 14 de novembre del 2020

Burriac Extrem "Virtual Covid"




 

Be aquestes fotos son de quan no hi havia el virus, aquest any la Burriac Extrem no s’ha pogut realitzar per el que ja sabem, però això si la organització ha preparat el recorregut per que el puguem gaudir i els que vulguin poden fer la versió competitiva, no serà el nostre cas, doncs anirem a fer la Burriac aquest cop al nostre ritma i gaudint d’una manera diferent, el traçat d’aquest any, que pràcticament és el mateix dels últims anys amb algunes que altres variants.

La organització a marcat l’itinerari amb cintes grogues, però algunes han sigut tretes, és millor baixar el track https://ca.wikiloc.com/rutes-cursa-de-muntanya/burriacxtrem-virtual-2020-58522584 i no corre massa per no tenir que recular a buscar el bon camí.

Hem sortit uns de Mataró i altres de Santa Agnès amb bici, doncs no podem desplaçar-nos en cotxe a altres municipis, si una duatlo al final.

Uns era la primera vegada, d’altres ja coneixíem la cursa de fa molts anys, el resum una bona jornada, caloreta i mal de cames que feia temps que anàvem en bici i teníem abandonades les sabatilles.

Be esperem el proper any que puguem gaudir de la cursa.

Penya de Mataró : lo Presi, la Regina, el Rubèn i jo

Penya de repica- truges : els germans Arnau i Guillemon

Penya de st. Agnès : Xavi, Eladi i “l’Almeria” en Carlos

Per no anar massa plegats primer varen sortir aquests últims i després els altres i al cap de una estona tothom vanar agafant en seu lloc a la “cursa” 
















0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada