Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 16 de maig del 2021

La bassa dels ànecs a la Roca del Valles en BTT

 



Avui tenim ganes d'anar cap al Vallès, per veure els camps vermells de roselles, però també volem visitar la "Bassa dels Ànecs" al terme de la Roca del Vallès, això ho farem fent una petita volta.

Sortim doncs de Mataró tot agafant el camí de les sénies que va cap a Cabrils un cop a qui, ja deixarem el pla per anar pujant cap a la Creu de Can Boquet. Ara tocarà la baixada per la bonica Riera de l'Ardenya,  dona gust anar baixant i veure la gent que puja, sembla que si endolléssim totes les bicis elèctriques juntes, podríem bé donar llum a tot Vallromanes.

Arribem al camp de golf i al lloc de trobada de tots el bikers de la zona, Can Maimó, aquí la penya és fan una fartanera que no m'estranya que tots vagin amb bicis amb motoret.

Ja som a Vilanova del Vallès, el Vallès, anirem a buscar el Mogent per anar seguint entre camps l'itinerari de la Via Augusta, tenim el riu sempre al marge dret. Quin gust pedalar entre tanta cantarella d'ocells i els camps tan verds i vermells. Deixem enrere la Roca del Vallès i el seu castell i ja som a la Bassa. Avui una colla de voluntaris i fan neteja de la merda que hi deixa la gent.

Passem l'autopista per sota i encarem cap a Santa Agnès de Malanyanes, ara comencem de nou a pujar, tot passant per diferents masies, Cal Rafael, Cal Ros, Cal pastor, Can Pere Ros, anem fent la volta al Turó de la Simona, seguim pujant fins a trobar el GR 97.1, que ens portarà cap a  la Plana de l'Espinal.

Des de la casa en runes de l'Espinal comencem l'última baixada llarga cap al que faltava per dir.: el Pont de l'Espinal. Seguim la carretera encara no 2 quilòmetres i agafem un corriolet que ens portarà cap a la Riera de Riudemeia i res ja tot recta cap a Mataró de nou.

Una bonica sortida per anar a observar els ànecs i la seva basseta, a on estat ben joiosos.

Ruta de 47 km, sense despentinar.












https://www.wikiloc.com/mountain-biking-trails/la-bassa-dels-anecs-a-la-roca-del-valles-73235942

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada